Informační systém základní školy - Pírko, David (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou existujících informačních systémů pro základní školy. Cílem této práce je vytvoření konkrétní implementace informačního systému pro základní školy.
Information system for basic schools
Keywords: Informační systémy; základní školy; relační databáze; PHP; MySQL; XHTML; Information Systems; basic schools; relation databases