Využití homeopatické léčby v medicíně - Klimšová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je věnována homeopatii a jejímu využití v medicíně. Z publikovaných vědeckých prací uvádí konkrétní příklady využití homeopatie. Zabývá se především zmírněním vedlejších příznaků při léčbě rakoviny, léčbou dětských nemocí, zvládáním bolesti a vztahem k imunologii.
Homeopathic medicine
Keywords: homeopatie; doplňková a alternativní medicína; rakovina; bolest; nemoci dětí; homeopathy; complementary and alternative medicine; cancer; pain; children's diseases