Přeprava kusových zásilek ve firmě Transped-SOC spol. s r.o. - Caisová, Ingrid (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu firmy Tradsped-SOC, spol. s r.o. a návrhy možného zlepšení v oblasti přepravy kusových zásilek.
Transportation of groupage in the company Transped-SOC spol. s r.o.
Keywords: přeprava zboží; kusové zásilky