Analýza práce kurýra zásilek a návrh na její racionalizaci - Pažitka, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou práce kurýra zásilek České pošty, s.p. V práci je nejprve zhodnocena pracovní náplň kurýra České pošty, s.p., současný stav výkonu této práce a již zavedená opatření pro vykonávání této práce. Dále je analyzováno vybavení kurýra a vozidlo určené pro doručování zásilek. Na základě analýzy jsou v práci předloženy racionalizační návrhy s cílem zlepšit aktuální systém doručování zaveden v České poště, s.p.
Analysis of the work of a parcel courier and its racionalization proposals
Keywords: Česká pošta; kurýr; vozidlo; zásilka; Česká pošta; courier; vehicle; parcel