Chytré domácnosti a bezpečnostní rizika - Nagyová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je věnována tématu chytré domácnosti se zaměřením na přehled počítačově řízených činností. Inteligentní zařízení jsou v současnosti uváděny na trh, ale průměrní spotřebitelé nejsou plně informovaní, jak fungují v reálném životě. Důležitou součástí je vyhledat rizika, která takovou domácnost ohrožují a navrhnout opatření proti nim.
Smart home and security risks
Keywords: chytrá domácnost; počítačová síť; prevence; hackeři; rizika; smart home; computer network; preventions; hackers; risks