Analýza hospodaření občanského sdružení Proxima Sociale - Novotná, Bohumíra (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce charakterizuje po teoretické stránce neziskový sektor, nestátní neziskové organizace, důvody jejich vzniku, oblasti působení, kritéria třídění, hospodaření a zdroje financování. Další část zahrnuje představení vybrané organizace, její historii, poslání, cíle, činnosti a projekty. Následuje analýza hospodaření sdružení a v závěru práce jsou pak uvedena hodnocení zjištěných výsledků, návrhy řešení problémů a následná doporučení.
Analysis of the Proxima Sociale economy
Keywords: Neziskové organizace; analýzy; financování; hospodaření; Non-profit organizations; analyses; Financing; Economy