Marketingový plán ve vybraném dopravním podniku - Švadlenková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým plánováním a následným sestavením marketingové strategie pro Dopravní podnik města Pardubic, a.s. V úvodní části jsou shrnuty teoretické poznatky týkající se oblasti postupů při tvorbě marketingového plánu. Důležitou a nejobsáhlejší částí této práce je analýza marketingového prostředí podniku. Je v ní zahrnuta analýza vnitřního prostředí podniku, dále pak analýza vnějšího prostředí a podrobná SWOT analýza. V závěrečné části nalezneme vyústění těchto analýz v podobě stanovení cílů podniku a vypracování marketingové strategie.
Marketing plan in certain public transport services company
Keywords: doprava; marketingové plány; dopravní podniky; strategické cíle; městská hromadná doprava; transportation; marketing plans; public transport services company; strategical objectives; city public transport services