Tvorba rozpočtu kolejové dopravy závodu Doprava v Nové Huti, a.s. - Řeháková, Taťána (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce charakterizuje rozpočet a jeho funkce, popisuje obecné postupy a metody používané při tvorbě rozpočtu. Tyto poznatky byly využity při sestavování rozpočtu střediska kolejové dopravy závodu Doprava v Nové Huti, a.s.
Keywords: rozpočty; Nová Huť, a.s.; metody