Restrukturalizace podniku Foresta. a. s. - Křižka, Jakub (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce charakterizuje a analyzuje proces restrukturalizace akciové společnosti Foresta, a. s.
Restructuring of enterprise Foresta. a. s.
Keywords: Ekonomika; podniky; restrukturalizace; Reengineering; revitalizace