Napájecí zdroj řízený mikrokontrolérem - Chudomel, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem lineárního napájecího zdroje. Jejím cílem je navrhnout a vyrobit regulovatelný napájecí zdroj. Popisuje také principy, druhy a parametry zdrojů.
Power supply controlled by a microcontroller
Keywords: napájecí zdroje; napětí; parametry zdroje; rotační enkodéry; ower supplies; voltage; source parameters; rotary encoders