Pandémia covidu -19 očami dospievajúcich dievčat a chlapcov - Škoviera, Albín; Čmela, Ladislav (My University, 2022)
Článok sa zameriava na prežívanie pandémie Covid-19 a obdobie reštriktívnych opatrení v spojení s lockdownom u dospievajúcich dievčat a chlapcov tak, ako ich ex post sami vnímali. Snaží sa pomenovať niektoré problémy, ktoré sú spojené so zmenami ich návykov a životného štýlu. Vo výskumnej časti sa zameriava na oblasť záujmových aktivít, vnímania fyzického a psychického zdravia, školského fungovania a zvládania záťaže.
The covid-19 pandemic through the eyes of teenage girls and boys
Keywords: girls and boys; lockdown; interests; burden; distance learning