Krizový management v komunikaci - Horák, Luboš (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se bude zabývat krizovým managementem a vnitropodnikovou komunikací. Ve spolupráci se společností BD Audit bude provedena analýza vnitropodnikové komunikace a analýza krizového řízení. V rámci těchto analýz bude kladen důraz na odhalení slabých míst a na vytvoření návrhů jejich řešení.
Crisis management in communication
Keywords: krizový management; řízení rizik; analýza rizik; matice rizik; komunikace; vnitropodniková komunikace; SWOT; PEST; metoda 7S; audit; crisis management; managing of risks; analysis of risks; risk matrix; communication; internal communication; SWOT; PEST; 7S method; audit