Die komparative Ansicht über die rechtsradikale und rechtsextremistische Szene in der Tschechischen Republik und in der Bundesrepublik Deutschland - ihre Verbindung und Kontakte - Hořínková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou pravicového extremismu, vysvětluje hlavní pojmy a zprostředkovává informace o nejdůležitějších uskupeních a organizacích působících v Německu a česku. Poslední kapitola je věnována komparativnímu náhledu na Českou a německou pravicovou scénu a na jejich kontakty a propojení.
Komparativní náhled na pravicově radikální a extremistickou scénu v České republice a ve Spolkové republice Německo - jejich propojení a kontakty
Keywords: pravicový extremismus; radikalismus; Německo; Česko; organizace; komparace