Zpracování marketingové studie na možnosti zapojení soukromých dopravců do přeprav prováděných v sítí ČD - Kalousová, Dita (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá možnostmi zapojení soukromých dopravců do přeprav prováděných v síti ČD.
Marketing feasibility study - private carriers penetration into the transport activities performed in the network of the Czech railways company
Keywords: železniční doprava; soukromé podnikání; dopravci; Marketing; České dráhy