Porovnání veřejné dopravy v Pardubicích a v Cambridge (UK) - Hálová, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce srovnává veřejnou dopravu v Pardubicích a Cambridge a je členěna do čtyř kapitol. První a druhá kapitola se zabývá podrobným rozborem stávající situace v těchto městech. Třetí kapitola je věnována srovnání obou měst a ve čtvrté jsou navržena doporučení pro zlepšení veřejné dopravy v Pardubicích a Cambridge.
Comparison of public transport in Pardubice (CZ) and Cambridge (UK)
Keywords: Cambridge; cycling; Public Transport; parking; cyklistika; MHD; Pardubice; parkování