Analýza technologie skladování ve vybrané firmě - Klement, Aleš (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá jak analýzou technologie skladování ve vybrané firmě, tak návrhy na zlepšení technologií využívaných ve skladech. V analýze jsou popsány jednotlivé sklady, jejich parametry, manipulační prostředky a technologie ve skladech používané. Analýza obsahuje popis problémových částí a návrhová část popisuje jednotlivé návrhy, v závěru práce jsou jednotlivé návrhy zhodnoceny.
Analysis of storage technology in a selected company
Keywords: materiál; zásoby; společnost; technologie; skladování; obaly; zásobování; kompletace; material; inventory; company; technology; storage; packaging; supply; completion