Řízení údržby strojů a zařízení - Baroňová, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se především zabývá problematikou řízení údržby strojů a zařízení v podnicích. Vychází z cíle popsat systémy řízení údržby strojů a zařízení ve dvou podnicích a budovy veřejné instituce - Univerzity Pardubice. V první části je zahrnut popis provozní spolehlivosti a technického života objektu, popis poruch, údržby a oprav strojů a zařízení, vývoj a rozdělení systémů údržeb a také popis údržeb a oprav z ekonomického hlediska. Druhá část je tvořena popisem systémů údržeb ve společnostech Model Obaly a.s., Hostinné a NET spol. s r.o. a popisem řízení údržby na Univerzitě Pardubice.
Control of service machines and facilities
Keywords: stav stroje; poruchy; opravy; údržba; systém řízení údržby; vanová křivka; machine condition; machine defects; maintenances; bath curve; system of engineering maintenance