Instalovaný výkon větrných elektráren v ČR a perspektiva jejich využití - Jarošová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá obnovitelnými zdroji energie, konkrétně větrnou energií.
Installed performanc of wind power-stations in the Czech republic and a perspective of their utilization
Keywords: alternativní zdroje; větrná energie; obnovitelné zdroje; větrné elektrárny