Odměňování a motivace ve veřejném a soukromém sektoru - Novák, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Tématem bakalářské práce je porovnání systému odměňování a motivování zaměstnanců v soukromém a veřejném sektoru pomocí dotazníkového šetření. Byly vybrány dvě velikostí srovnatelné oganizace - firma Energie MaR, s.r.o. a Finanční úřad Přelouč.
Remuneration and motivation methods od employees in public and private sector
Keywords: Řízení lidských zdrojů; personální management; Motivace; Odměňování; veřejný sektor; soukromý sektor; dotazníkové šetření