Dohledový systém nad počítači v učebně - Nagyová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce nabízí ucelený přehled technologií, které se používají ke vzdálené správě počítače. Ke každé z nich je doplněn popis jak fungují, jejich klady a zápory a přehled aplikací. Cílem práce je také řešit situaci, kdy učitel potřebuje mít dohled nad počítači studentů. Touto částí se zabývá též programová část této práce, a to upravením již existujícího programu, který však ve své základní verzi nenabízí dostatečné možnosti.
Computer supervision system in classroom
Keywords: vzdálená správa; počítače; dohledové systémy; technologie; programy