DNA-detekce Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum ve vzorcích z urogenitálního traktu mužů a žen - Laláková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce je zjištění výskytu Myciplasma hominis a Ureaplasma urealyticum v urogenitálním traktu mužů a žen, navštěvujícich Centrum asistované reprodukce SANUS.
DNA-detection of Mycoplasma hominis and Ureaplasma urealyticum in urogenital specimens
Keywords: Mycoplasma hominis; Ureaplasma urealyticum; urogenitální infekce; PCR; urogenital infections