Analýza systému vzdělávání ve firmě - Fehérová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému vzdělávání ve společnosti ABC. První část je teoretická a zaměřuje se na management, manažerské funkce a na personalistiku. Praktická část se zabývá na společnost ABC, v níž je popsána především personalistika s důrazem na vzdělávání. Na konci práce se nachází syntéza získaných poznatků.
Analysis of the education system in the company
Keywords: management; manažerské funkce; personalistika; vzdělávání; metody vzdělávání; management; managerial functions; personalistics; education; methods of education