Aplikace Watcher pro evidenci televizních seriálů - Svoboda, Oldřich (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na novinky v programovacím jazyce Java 8, praktickém pou-žití objektové databáze ObjectDB. A jejich spojení pomocí technologií JavaFX. Dále se pomocí těchto součástí vytvoří aplikace obsahující informace o sledovaných seriálech.
Watcher application for recording TV series information
Keywords: Java 8; ObjectDB; novinky; JavaFX; seriály; lambda; Java 8; ObjectDB; novinky; JavaFX; series; lambda