Marketingový mix na příkladu daného zařízení cestovního ruchu - Paclíková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketing v cestovním ruchu. Obsahuje marketingové šetření cestovní kanceláře. Toto šetření je provedeno na základě situační analýzy, SWOT analýzy, analýzy PESTE a rozboru nástrojů marketingového mixu.
Marketing mix in a given tourism company
Keywords: marketingový mix; marketing; cestovní ruch; marketingový výzkum; SWOT analýza; analýza PESTE; cestovní kancelář; marketing mix; marketing; tourism; marketing research; SWOT analysis; PESTE analysis; travel agency