Návrh výukového stendu - systém vstřikování vznětových motorů EDC - Mašek, František (Univerzita Pardubice, 2006)
Návrh výukového stendu systému vstřikování vznětových motorů EDC, zhodnocení a rozpočet.
Tutorial stend project - injection system of diesel piston engine EDC
Keywords: vznětové motory; vstřikování; palivové soustavy