Srovnání práv a povinností společníků společnosti s ručením omezeným v ČR a ve SR - Ruprechtová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá porovnáním právních úprav společnosti s ručením omezeným v ČR a ve SRN, se zaměřením na práva a povinnosti společníků.
Compare of discretions and duties of partner of limited liability company in the Czech Republic and in Germany
Keywords: obchodní právo; Společnost s ručením omezeným; právní úpravy; společníci; práva; povinnosti; Česká Republika; Spolková republika Německo