Finanční analýza podniku United Bakeries, a.s. - Vandasová, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zpracována na téma Finanční analýza podniku United Bakeries, a.s. Vysvětluje podstatu a význam finanční analýzy, rozebírá zdroje pro její sestavování a je zaměřena na metody provádění finanční analýzy. Pomocí těchto metod je zjištěna finanční situace vybraného podniku.
Financial analysis of United Bakeries, a.s.
Keywords: finanční analýzy; rozdílové ukazatele; poměrové ukazatele; bankrotní modely; vývoje zisku; financial analysis; differential indicators; ratio indicators; brokes models; development of earnings