Účetní uzávěrka a závěrka v obchodní společnosti - Řehounek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce pojednává o účetní uzávěrce a závěrce v obchodní společnosti. V teoretické části jsou popsány základní pojmy vztahující se k tomuto tématu, samotný postup účtování na konci účetního období a obsahová náplň jednotlivých výkazů. Praktická část práce se zabývá konkrétními postupy a procesy sestavení účetní závěrky ve společnosti Traffic, a. s.
Closing the books and financial statement in a business company
Keywords: účetní uzávěrka; účetní závěrka; rozvaha; výkaz zisků a ztrát; obchodní společnost; closing the books; financial statement; balance sheet; income statement; Business Company