Racionalizace reklamačního procesu v systému kombinované přepravy - Dvořák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na otázku racionalizace procesu řešení reklamací v systému kombinované přepravy. Práce se zabývá definicí reklamací, podmínkami vzniku, způsoby předcházení jejich vzniku a stanovením objemu reklamací při jehož dosažení je třeba zajistit delegaci procesu na specializované zaměstnance.
Rationalization of the claim process in the combined transport system
Keywords: reklamace; konosamentní podmínky; škodní událost; kombinovaná přeprava; upevnění zásilek; complaint; bill of lading conditions; claim; combined transport; securing shipments