Pardubický kraj a Evropská unie - Cyrusová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce se tématicky zabývá vývojem událostí týkajících se vstupu České republiky do Evropské unie a Pardubickým krajem jako součástí regionu NUTS II severovýchod.
Pardubice region and European Union
Keywords: Pardubický kraj; Evropská Unie; NUTS 2; vstupní proces; Regionální politika