Problematika bezdomovství a azylových domů v městě Pardubice - Kolenová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce mapuje problematiku bezdomovství v celé její šíři tak, jak se s ní dnes můžeme setkat v České republice.
Keywords: azylové domy; bezdomovství; Pardubice