Adaptace a adaptační program nových zaměstnanců ve vybraném podniku - Makro Cash&Carry spol. s r.o. - Pokorná, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována adaptaci a adaptačnímu procesu nových zaměstnanců. Zabývá se činnostmi personálních útvarů i celé organizace směřujícími k úspěšné adaptaci nováčků a procesy, které adaptaci ovlivňují. Praktická část je věnována analýze adaptačního procesu u konkrétní firmy. Výsledky analýzy poskytují zpětnou vazbu od vybrané skupiny zaměstnanců a jsou podkladem na návrh zlepšení adaptačního procesu.
Adaptation and adaptation program of new employees in selected company - Makro Cash&Carry spol. s r.o.
Keywords: adaptation; adaptation program; patrons; new employees; adaptace; adaptační plány; patroni; noví zaměstnanci