Židovská identita v súčasnosti - Bayerlová, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je koncipována jako průřez vývojem lidské identity Židů v průběhu dějin. Praktická část vychází z výzkumu prešovské židovské komunity a pohledu jejích členů na sebe samé a židovství.
contemporary Jewish identity
Keywords: Židé; Identita; současnost