Měření účinnosti jednotlivých nástrojů internetového marketingu - Králová, Anna (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem práce je charakterizovat pojem internetový marketing, představit jednotlivé nástroje internetového marketingu a představit analytické nástroje, kterými lze měřit efektivitu nástrojů internetového marketingu. Dále definovat vhodné formy internetového marketingu pro vybranou společnost a pomocí analytických nástrojů porovnat jejich účinnost. Na základě zjištěných výsledků navrhnout změny v současné strategii internetového marketingu firmy.
Measurement of effectiveness of single Internet marketing tools
Keywords: internetový marketing; internetová reklama; Google Analytics; Internet marketing; Internet advertising; Google Analytics