Návrh a implementace aplikace pro správu vozového parku - Hýsek, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Hlavním tématem diplomové práce je návrh a implementace aplikace pro správu vozového parku. Tuto aplikaci je možno začlenit do skupiny podnikových informačních systémů.V praktické části práce je vytvořena aplikace pro správu vozového parku,která bude následně využívaná v praxi, dále je popsán její analytický návrh, hlavní funkce, charakteristiky a technologie nutné k implementaci.
Design and implementation of fleet management software
Keywords: aplikace; podnikové aplikace; podnikové informační systémy; analytický návrh aplikace; applications; business applications; business information systems; analytical applications design