Marketingový průzkum segmentu dálkové osobní železniční dopravy - Chromčáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2005)
Marketing v dopravě. Marketingový průzkum dálkové osobní železniční dopravy. Analýza současného stavu dálkové osobní železniční dopravy.
The marketing research of long-distance passenger railway transport segment
Keywords: marketingový průzkum; železniční doprava; osobní doprava; dálková doprava