SWOT analýza letiště Pardubice - Lacina, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá SWOT analýzou letiště Pardubice. Letiště v Pardubicích je regionální letiště se statusem mezinárodního veřejného letiště. Práce analyzuje stav letiště a na základě toho vyhodnocuje jeho silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. V závěru práce jsou popsány možné návrhy pro lepší budoucnost letiště.
SWOT analysis of airport Pardubice
Keywords: SWOT analýza; letiště; letecká doprava; výkony; SWOT analysis; airports; air transport; outputs