Vnitřní analýza image města Hostinné - Gašparová, Petra (Univerzita Pardubice, 2005)
První část bakalářské práce je věnována vysvětlení základních pojmů jako je image, město a image města. Druhá část je věnována charakteristice města Hostinné z hlediska historicko - geografického, socioekonomického a veřejnosprávního. V závěrečné praktické části jsou zpracovány dotazníky vyplněné náhodnými občany a představitelem města Hostinné. Jedním z cílů bylo zjistit, zda se oficiální image města shoduje s tím, jak je vnímáno občany.
Internal analysis of image of the city Hostinné
Keywords: Image; město; Public relations; sociální charakteristika; ekonomická charakteristika; dotazníkové šetření; veřejná správa