Outsourcing služeb pro malé a střední podniky - Beneš, Jakub (Univerzita Pardubice, 2013)
V první části této práce je vymezení pojmů a definice outsourcingu. Ukazuje nám možnosti a nejčastější obory využití. Dále je pojednáváno o výhodách, nevýhodách a případných rizicích spojených s touto metodou. V poslední řadě je outsourcing popsán na konkrétním příkladu společnosti, kde je využíván jak v oborech klasických, tak i specifických.
Outsourcing services for small and medium enterprises
Keywords: outsourcing; management; služby; náklady; mBank; services; costs