Využití kulturně historického a přírodního bohatství regionálního svazku obcí Bohdanečsko pro cestovní ruch - Janková, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je zanalyzovat turistický potenciál obcí v mikroregionu Bohdanečsko a navrhnout možnosti využití tohoto potenciálu pro cestovní ruch.
Natural and historic-cultural wealth of the microregion Bohdanečsko and its recovery for tourism
Keywords: Cestovní ruch; turistika; cyklistika; Regionální rozvoj; mikroregiony; Lázně Bohdaneč