Problémy financování silniční infrastruktury v Náchodském regionu - Daňsa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce poukazuje na problém financování oprav, rekonstrukce a výstavby silniční infrastruktury. Popisuje jakým způsobem se získávají finanční prostředky, jak z SFD tak i ze zdrojů Evropské unie, dále také práce popisuje současný stav silnic v celé ČR a poté se zaměřuje na stav v Náchodském regionu. V závěru bakalářské práce je návrh řešení, který by měl vést ke zlepšení situace v zájmové oblasti.
Problems with financing of road infrastructure in region Náchod
Keywords: silniční infrastruktura; financování; opravy; údržba