Řízení výkonnosti pracovního týmu - Bešťáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována manažerským postupům řízení výkonnosti v pracovním týmu. Popisuje jednotlivé metody určené k řízení a vedení lidí, nastavení vhodné motivace, a tím splnění zadaného společného cíle celého týmu. Analyzuje výkonnost jednotlivců týmu a vystihuje individuální přístup vedoucího obchodního týmu ke každému vybranému jednotlivci. V závěru jsou uvedeny návrhy řešení, které pomohou stabilizovat konkrétní tým.
Efficiency management of the working team
Keywords: vedoucí obchodního týmu; obchodník; klienti; motivace; plnění plánu; kvalita obsluhy; commercial team leader; businessman; client; motivation; performance the plan; quality of service