Technologické a právní aspekty čistění odpadních vod ve vybrané společnosti - Skálová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou čištění odpadních vod. V první části je popsáno odpadové hospodářství a jeho hlavní cíl, vodní hospodářství zabývající se i odpadními vodami a technologie čištění odpadních vod. Druhá část popisuje charakteristiku a historii podniku Měšťanský pivovar v Poličce, a. s., technologii a právní reglementy týkající se čistírny odpadních vod podniku.
Technological and legal aspects of wastewater treatment in a company.
Keywords: odpad; odpadové hospodářství; vodní hospodářství; voda; odpadní voda; čistění odpadních vod; čistírna odpadních vod; Waste; waste management; water management; water; wastewater; wastewater treatment; sewage treatment plant