Identifikace a stanovení aminokyselin ve včelím medu metodou RP-HPCL s fluorescenční detekcí - Brzicová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2006)
Stanovení amionokyselin ve včelím medu metodou RP-HPLC s předkolonovou derivatizací.
Identification and determination amino acid i bee honey method RP-HPLC with fluorescence detection
Keywords: kapalinová chromatografie; med; předkolonová derivatizace; aminokyseliny; Analýza