Technologie přepravy nebezpečného zboží železniční dopravou - Veselka, Radek (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá přepravou nebezpečných věcí železniční dopravou. V práci je uvedena technologie přepravy nebezpečných věcí, ekologická opatření a ochrana před úniky nebezpečných látek.
The technology of dangerous goods transportation by railways
Keywords: nebezpečné věci; RID; bezpečnostní poradce; ekologická opatření; dangerous items; safety consultant; environmental arrangements