Standardizace vybavení železniční stanic a zastávek - Kubů, Michaela (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou a analýzou uspořádání železničních stanic jejich interiérů, exteriérů a přístupových cest. V diplomové práci je provedena analýza současného stavu železničních stanic a zastávek. Práce uvádí návrhy kategorií stanic a zastávek včetně vybavení a poskytovaných služeb.
Standardization of equipment railway stations and stops
Keywords: železniční doprava; železniční infrastruktura; železniční stanice; železniční zastávky; railway transport; railway infrastructure; railway stations; railway stops