Faktory ovlivňující vztah zaměstnanců ke své firmě - Kazilovská, Edita (Univerzita Pardubice, 2009)
První kapitola seznamuje čtenáře s charakteristikou vztahu zaměstnance k firmě. Ve druhé kapitole autor podrobně popisuje jednotlivé faktory, které mají vliv na vztah zaměstnance. Ve třetí kapitole na základě výsledků dotazníků zjišťuje závislost mezi jednotlivými faktory a vztahem zaměstnanců k České poště.
Factors affecting relation of employees to the company
Keywords: relations; Employees; factors; companies; Satisfaction; vztahy; zaměstnanci; faktory; firmy; Spokojenost