Optimalizace rozvozu výrobků firmy Eliška Zrzavá - Ulman, Vít (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem diplomové práce je optimalizace rozvozu výrobků firmy Eliška Zrzavá. V úvodní části práce je stručná charakteristika firmy Eliška Zrzavá a teoretické přiblížení problému logistiky, kterou jsem se zabýval ve své bakalářské práci. Těžištěm této práce je optimalizace rozvozových tras výrobků dané firmy a vyhodnocení výsledků optimalizace. Závěrečná část diplomové práce je věnována porovnání a ekonomickému zhodnocení nového návrhu na vedení rozvozových tras oproti současnému řešení těchto tras.
Optimization of product cartage routes of the Eliška Zrzavá company
Keywords: Logistika; okružní jízdy; rozvoz zboží; Optimalizace