Návrh modernizace vojenské mobilní laboratoře v kontextu požadavků Armády České republiky a standardů NATO - Nejedlý, Pavel (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem diplomové práce je analyzovat současný stav vojenské mobilní laboratoře a na základě proběhlé analýzy navrhnout modernizaci v souvislosti ke spojeneckému závazku STANAG 2136 a modernizaci následně ověřit.
Proposal for modernization of the military mobile laboratory in the context of the requirements of the Army of the Czech Republic and NATO standards
Keywords: FZS; PHEL-2; mobilní laboratoř; návrh; modernizace; inovace; STANAG 2136; FHS; PHEL-2; mobile laboratory; proposal; modernization; innovation; STANAG 2136