Inovace předmětu PZAL - Běhounková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Náplní této bakalářské práce je vytvořit studijní materiály v prostředí Moodle pro studenty předmětu PZAL. Tyto materiály zahrnují probírané učivo demonstrované na řešených příkladech a návod jak různé typy algoritmů vytvářet v programu Scratch.
Innovation of subject PZAL
Keywords: PZAL; distanční opory; vývojové diagramy; datové struktury; Scratch; distant support; flowcharts; data structures